MALMÖ

JUMP Trampline Park i Malmö bjuder in till en häftig miljö fylld av energi och glädje. I vår gigantiska trampolinpark på nästan 3000 kvm finns trampoliner med olika storlek och svårighetsgrad. Hoppa, lek och ha kul, prova nervkittlande utmaningar och spännande aktiviteter. Vi har något för alla, oavsett om du är nybörjare eller proffs, liten eller stor. Välkommen in på en minnesvärd upplevelse!

 

JUMP Trampolinpark i Malmö

Vår trampolinpark i Malmö har gott om plats för aktivitet, träning, lek och utmaning. Ta med vännerna, kollegorna eller familjen och hoppa tillsammans.

 

Ankomst och reception

Vi har gratis parkering till alla våra kunder. När du går in kommer du till receptionen där du betalar, köper strumpor vid behov och blir visad till ett skåp (som ingår i priset). Inne i parken är det fri åtkomst till alla områden, men vi vill dock göra dig uppmärksam på att vissa trampoliner och områden kräver mer träning och erfarenhet än andra. Det finns alltid personal tillgänglig vid varje sådant område som kan ge råd och vägledning. Det är viktigt att du hoppar efter din egen erfarenhet och att du lyssnar på vad de anställda säger.

 

Det finns ingen minimumålder, men vi rekommenderar att föräldrar hoppar med sina barn upp till 3 år. Max vikt för hopp: 120 kg.
Varmt välkommen!

 

Fler aktiviteter