fbpx

Paket och erbjudanden på JUMP

JUMP har flera paket och erbjudanden som passar barn såväl som vuxna. Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig upplevelse, oavsett om du vill fira barnens födelsedag, hoppa med hela familjen, ha ett företagsevent, en svensexa eller en möhippa.
När, var och hur vill du hoppa?

umea 41

BARNPRIS FRÅN 85 KR

På JUMP hoppar alla barn mellan 1-3 år för endast 85:- under våra vardagar. På helger, lov och studiedagar hoppar de för endast 99:-😊 med vuxet hoppande sällskap!
Vår fina toddler hage vid entrékassan kostar inget, den är till för alla barn!
Vardagar 2 timmar, helger/röda dagar & skollov 1 timme.

mini kids skum zone 11

KALAS

I våra coola kalasrum kan ni ha de bästa kalasen med de bästa kalasvärdarna.
Vi fyller rummet med ballonger och en grym musikanläggning står till ert förfogande – så ni kan samlas och äta samt ha roligt tillsammans. 
JUMP Trampolinpark anordnar kalas i olika former och prisklasser. Att fira sin födelsedag tillsammans med kompisarna på JUMP är en fantastiskt rolig upplevelse, vi vet nämligen att alla barn älskar att få hoppa och studsa!
Roligare än så här blir det helt enkelt inte!!
Har ni frågor så tveka inte kontakta oss.

umea 43

SKOLGRUPPER

Hos oss är alla skolor, alla åldrar välkomna.
Boka ert skolpaket och ha en aktiv, lärorik och riktigt rolig dag tillsammans med lärare och klasskompisar.
En nervkittlande och glädjefylld upplevelse som garanterat uppskattas av alla 😊

Urvalsbild Jump Hero 6

SVENSEXA

JUMP en utmärkt plats att starta svensexan på. Vi har stor erfarenhet av att arrangera event för olika sorters grupper som garanterar skratt och spänning. Välkomna till JUMP Trampoline Park för att kicka igång svensexan med en fartfylld och grymt rolig upplevelse. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.
Urvalsbild Jump Hero 8

MÖHIPPA

JUMP Trampolinpark en utmärkt plats att starta möhippan på. Vi har stor erfarenhet av att arrangera event för olika sorters grupper som garanterar skratt och spänning. Välkomna till JUMP för att kicka igång möhippan med en fartfylld och grymt rolig upplevelse. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.
umea 13

FÖRETAGSEVENT

Vi arrangerar skräddarsydda event för företag. Hyr JUMP Trampolinpark för teambuilding eller företagsevent och ha en fantastiskt rolig upplevelse tillsammans med kollegorna. En suverän företagsaktivitet som garanteras uppskattas av alla.