Paket och erbjudanden på JUMP

JUMP har flera paket och erbjudanden som passar barn såväl som vuxna. Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig upplevelse, oavsett om du vill fira barnens födelsedag, hoppa med hela familjen, ha ett företagsevent, en svensexa eller en möhippa.
När, var och hur vill du hoppa?

FAMILJEPAKET

Med vårt familjepaket kan hela familjen hoppa för enbart 495kr. (Gäller minst en vuxen och max 5 personer totalt). Priser justeras när du betalar på plats och gäller för 1 timmes hoppning (3 timmar under lovfria vardagar). Pris för strumpor tillkommer (29kr per person).

BARNPRIS 75 KR

Hos oss på JUMP hoppar alla barn i åldern 0-6 år för endast 75 kr med vuxet hoppande sällskap. Priset justeras när du betalar på plats. Pris för strumpor (29kr per person) tillkommer utöver hopp-pris.

KALAS

JUMP Trampolinpark anordnar kalas i olika former och prisklasser. Att fira sin födelsedag tillsammans med kompisarna på JUMP är en fantastiskt rolig upplevelse. Barnen får prova alla våra studsmattor inomhus och ta del av spännande aktiviteter och nervkittlande utmaningar. Kontakta oss på JUMP så berättar vi mer!

SKOLGRUPPER

Hos oss är skolgrupper med elever i alla åldrar välkomna. Hyr in er på JUMP Trampolinpark och ha en aktiv, lärorik och rolig dag tillsammans med lärare och klasskamrater. En nervkittlande och glädjefylld upplevelse som garanterat uppskattas av alla.

STUDENTHOPP PÅ JUMP!

Ta en paus i plugget och hoppa loss på JUMP Trampoline Park! Med vår studentrabatt får du 20% rabatt på entrén. Ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi och pumpa upp adrenalinet inför tentaplugg eller långa dagar i skolan. Erbjudandet gäller måndag-torsdag. Alla studenter ska visa upp giltig studentlegitimation.

SVENSEXA

JUMP en utmärkt plats att starta svensexan på. Vi har stor erfarenhet av att arrangera event för olika sorters grupper som garanterar skratt och spänning. Välkomna till JUMP Trampoline Park för att kicka igång svensexan med en fartfylld och grymt rolig upplevelse. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.

MÖHIPPA

JUMP Trampolinpark en utmärkt plats att starta möhippan på. Vi har stor erfarenhet av att arrangera event för olika sorters grupper som garanterar skratt och spänning. Välkomna till JUMP för att kicka igång möhippan med en fartfylld och grymt rolig upplevelse. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.

FÖRETAGSEVENT

Vi arrangerar skräddarsydda event för företag. Hyr JUMP Trampolinpark för teambuilding eller företagsevent och ha en fantastiskt rolig upplevelse tillsammans med kollegorna. En suverän företagsaktivitet som garanteras uppskattas av alla.