fbpx

Aktiviteter

En garanterat rolig och svettig utmaning

JUMP Trampoline Park erbjuder en mängd roliga aktiviteter för hela familjen. Vi är måna om att du ska ha en spännande upplevelse och utvecklar ständigt nya aktiviteter för våra besökare. Se vilka aktiviteter din närmsta trampolinpark erbjuder:

JumpGeneral 38

KALAS

I JUMPs coola kalasrum kan ni ha de bästa kalasen med de bästa kalasvärdarna😊

Vi fyller rummet med ballonger och en grym musikanläggning står till ert förfogande så ni kan samlas och äta samt ha roligt innan ni går ut i parken och hoppar

JumpGeneral 31

CAFÉ

På JUMP har vi ett mysigt café med ett bra utbud av mat och fika för barn och vuxna.
Caféet är beläget i en del av parken där du har utsikt över våra mattor, så att du enkelt kan ha uppsikt över dina barn medan de hoppar. Kom in och njut av en kopp kaffe samtidigt som barnen har det roligt!

fotovägg 25

FOTOVÄGG

Ta en härlig bild på dig själv, vännerna eller hela familjen vid vår fotovägg.
Vår personal ställer gärna upp som fotografer! Dela gärna till vår Facebook sida eller Instagram konto

långa trampoliner 24

LÅNGA TRAMPOLINER

På JUMP hittar du trampoliner i olika utföranden och svårighetsgrader. Våra långa trampoliner är perfekta för dig som vill prova ett par hopp eller tricks på rad. Du kan också springa, hoppa och avsluta mjukt i skumgropen.
sneda trampoliner 13

SNEDA TRAMPOLINER

På våra sneda trampoliner kan du prova att hoppa på ett helt nytt sätt. Använd dig av ”väggen” för att kasta dig tillbaka. Detta sätt att hoppa kräver bra balans, så börja försiktigt och öka i fart allt eftersom du känner dig mer och mer bekväm!
megaperformance 20

HIGHPERFORMANCE TRAMPOLINER

Våra highperformance trampoliner ger en oerhört djup studs och lång tid i luften, vilket är perfekt för dig som vill öva på tricks. Två av våra highperformance trampoliner finns i “Wallrun”. Alla kan hoppa på dessa trampoliner, men var försiktig då den djupa studsen kräver bra balans under “take off”.

performance 23

PERFORMANCE TRAMPOLINER

Vissa av våra trampoliner är performance trampoliner med speciellt material och tyg för att ge en djupare och roligare studs. Dessa trampoliner är bra för dig som vill träna mer på varierande hopp och kombinationer.
wallrun 20

WALLRUN

Här kan du lära dig att göra en “wallrun”, antingen på egen hand eller med hjälp och guidning av vår personal. Använd väggen som avstamp för att sedan landa på våra performance trampoliner nedanför. Mattorna vid vår “wall” är highperformance trampoliner med djupt studs och möjlighet till maximal tid i luften. Det är även roligt att enbart hoppa upp och ner på dessa – men var försiktig och ta det lugnt då dessa trampoliner är kraftfulla och ger ett rejält lyft!

ninja course 5

NINJA COURSE

Vi har byggt en bana som är inspirerad av Ninja Warriors på TV. På Ninja course kan du träna styrka, balans, koordination och klättring. Ta dig från punkt A till B utan att nudda marken, eller rättare sagt – utan att falla ner i gropen av skumkuddar. En garanterat rolig och svettig utmaning!
dodgeball 18

DODGEBALL COURT

Ta bollspel till en ny dimension! Här kan du spela dodgeball (spökboll) med dina kompisar eller kollegor i antingen en 1-to-1 match, eller i ett lag med upp till 6 spelare. Vi garanterar stor underhållning, tuffa matcher och trötta medspelare. Game on!

mini kids skum zone 11

FOAMPIT

Här hittar du ett hav av skumkuddar där du alltid landar tryggt och skönt. Foampitten är perfekt för dig som vill öva in olika tricks, men är också rolig att bara hoppa in i. I anslutning till foampitten finns tre trampoliner. Tänk på att aldrig landa på nacken eller huvud!

mini kids skum zone 12

MINI KIDS

För de allra minsta barnen kan det vara skönt med ett eget avgränsat område. Därför finns Mini Kids. Här kan du som förälder vara med och leka tillsammans med de små. I området finns trampoliner, torn, en rutschkana och en alldeles egen foampit att hoppa i.

FreeArea 16

FREE AREA

Här kan du hoppa fritt på flera olika sammanhängande trampoliner. Ett perfekt ställe för att visa upp dina färdigheter eller öva och utveckla nya tekniker tillsammans. Föräldrar har bra uppsyn över barnen, men kan även delta själva om de så önskar. Här finns något för alla: enklare trampoliner, väggtrampoliner, långa trampolinmattor, avsatser och andra saker som trotsar gravitationen och förstärker känslan av tyngdlöshet.
nAfRwIk 2 scaled
nAfRwIk 2 1 scaled