Aktiviteter

En garanterat rolig och svettig utmaning

JUMP Trampoline Park erbjuder en mängd roliga aktiviteter för hela familjen. Vi är måna om att du ska ha en spännande upplevelse och utvecklar ständigt nya aktiviteter för våra besökare. Se vilka aktiviteter din närmsta trampolinpark erbjuder:

KALAS

JUMP har flera kalasrum som du kan boka för att ha kalas i. Vi gör iordning rummet med pynt, ballonger och musik – så att ni kan samlas och ha roligt tillsammans efter att ni har hoppat.

CAFÉ

På JUMP har vi ett stort café med ett bra utbud av mat och fika för barn och vuxna. Cafét är beläget i en del av parken där du har utsikt över våra mattor, så att du enkelt kan ha uppsikt över dina barn medans de hoppar. Kom in och njut av en kopp kvalitetskaffe samtidigt som barnen har det roligt.

FOTOVÄGG

Ta en härlig bild på dig själv, vännerna eller hela familjen vid vår fotovägg. Vår personal ställer gärna upp som fotografer! Varje vecka utser vi en vinnare av bästa bild, som får en gratis hopptimma. Håll utkik på vårt Instagram och Facebook konto!

LÅNGA TRAMPOLINER

På JUMP hittar du trampoliner i olika utföranden och svårighetsgrader. Våra långa trampoliner är perfekta för dig som vill prova ett par hopp eller tricks på rad. Du kan också springa, hoppa och avsluta mjukt i skumgropen.

SNEDA TRAMPOLINER

På våra sneda trampoliner kan du prova att hoppa på ett helt nytt sätt. Använd dig av ”väggen” för att kasta dig tillbaka. Detta sätt att hoppa kräver bra balans, så börja försiktigt och öka i fart allt eftersom du känner dig mer och mer bekväm!

MEGAPERFORMANCE TRAMPOLINER

Våra megaperformance trampoliner ger en oerhört djup studs och lång tid i luften, vilket är perfekt för dig som vill öva på tricks. Två av våra megaperformance trampoliner finns i “Wallrun”, och två av dem avslutas i en airbag. Alla kan hoppa på dessa trampoliner, men var försiktig då den djupa studsen kräver bra balans under “take off”.

PERFORMANCE TRAMPOLINER

Vissa av våra trampoliner är performance trampoliner med speciellt material och tyg för att ge en djupare och roligare studs. Dessa trampoliner är bra för dig som vill träna mer på varierande hopp och kombinationer.

AIRTRACK

Airtrack är perfekt för dig som vill leka eller prova tricks. Detta område har ett underlag med lite studs, som ett mellanläge mellan trampolin och golv. Airtrack används mycket av akrobater och parkour-intresserade.

NINJA COURSE

Vi har byggt en bana som är inspirerad av Ninja Warriors på TV. På Ninja course kan du träna styrka, balans, koordination och klättring. Ta dig från punkt A till B utan att nudda marken, eller rättare sagt – utan att falla ner i gropen av skumkuddar. En garanterat rolig och svettig utmaning!

WALLRUN

Här kan du lära dig att göra en “wallrun”, antingen på egen hand eller med hjälp och guidning av vår personal. Använd väggen som avstamp för att sedan landa på våra performance trampoliner nedanför. Två av mattorna vid vår “wall” är megaperformance trampoliner med djupt studs och möjlighet till maximal tid i luften. Det är även roligt att enbart hoppa upp och ner på dessa – men var försiktig och ta det lugnt då dessa trampoliner är kraftfulla och ger ett rejält lyft!

SKUMZONE

Här hittar du ett hav av skumkuddar där du alltid landar tryggt och skönt. Skumzone är perfekt för dig som vill öva in olika tricks, men är också rolig att bara hoppa in i. I anslutning till Skumzone finns en lång trampolin som du kan ta sats och springa på, för att sedan landa mjukt. Tänk på att aldrig landa på nacken eller huvud!

DODGEBALL COURT

Ta bollspel till en ny dimension! Här kan du spela dodgeball (spökboll) med dina kompisar eller kollegor i antingen en 1-to-1 match, eller i ett lag med upp till 8 spelare (6 i Malmö). Vi garanterar stor underhållning, tuffa matcher och trötta medspelare. Game on!

BASKETBALL COURT

Äntligen kan du dunka som Lebron James, och dessutom bli garanterad dagens träningspass! Här spelar du och en motståndare en-mot-en, i en utmanande basketmatch där ni studsar fram. Glöm inte att lägga upp ditt “Flying Dunk” under #jumpumea på Instagram för att vara med i våra tävlingar!

MINI KIDS

För de allra minsta barnen kan det vara skönt med ett eget avgränsat område. Därför finns Mini Kids. Här kan du som förälder vara med och leka tillsammans med de små. I området finns trampoliner, torn, en rutschkana och en alldeles egen foampit att hoppa i. Idag finns Mini Kids endast i Malmö.

FREE AREA

Här kan du hoppa fritt på flera olika sammanhängande trampoliner. Ett perfekt ställe för att visa upp dina färdigheter eller öva och utveckla nya tekniker tillsammans. Föräldrar har bra uppsyn över barnen, men kan även delta själva om de så önskar. Här finns något för alla: enklare trampoliner, väggtrampoliner, långa trampolinmattor, avsatser och andra saker som trotsar gravitationen och förstärker känslan av tyngdlöshet.