fbpx

Möhippa Malmö

Om du ska planera en möhippa i Malmö och letar efter en aktivitet som garanterat kommer att skapa minnen för livet, behöver du inte leta längre. Hos JUMP trampolinpark i Malmö kan ni prova på en rolig och spännande aktivitet som passar perfekt för en möhippa. Vi har stor erfarenhet av möhippor och hjälper er skapa en lyckad dag. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.

Ha din möhippa i Malmö hos JUMP

Malmö är en stad full av liv och har aktiviteter som är perfekta för en minnesvärd möhippa. JUMP är en trampolinpark där ni kan hoppa, leka och ha kul tillsammans. Här finns det trampoliner i olika storlekar och former, så att alla kan hitta sin favoritaktivitet. Ni kan hoppa fritt, spela spökboll eller testa era akrobatiska färdigheter på vår Wallrun. JUMP är även utrustat med en Ninjabana där ni kan utmana varandra på en hinderbana fylld med spännande utmaningar.

 

Förutom att ha roligt och hoppa tillsammans kan ni också boka ett eget lounge-område hos JUMP för att ha en avkopplande stund tillsammans och fira. Där kan ni ladda upp med snacks och dryck medans ni tar en paus från hoppandet.

 

Aktivitet till möhippan

Planerar du en oförglömlig möhippa i Malmö? Då är JUMP platsen för er! JUMP erbjuder en rad olika roliga aktiviteter som passar för en rolig och spännande möhippa.

 

Ni kan till exempel prova på JUMPs populära trampolinpark, där ni kan hoppa runt och utmana varandra i olika trick och stunts. För de som vill ha en mer avancerad utmaning kan ni testa Wallrun eller Ninja Course, där ni får klättra, hoppa och balansera er igenom en spännande hinderbana.

 

För de som är ute efter en mer lagbaserad aktivitet, erbjuder JUMP också Dodgeball på trampolinerna. Ni minns kanske den klassiska spökboll som man körde i skolan. Detta är en perfekt aktivitet för en mer tävlingsinriktad grupp där hela gänget garanterat kommer ta med sig roliga minne av dagen.

 

JUMP har också möjlighet att skräddarsy en aktivitet som passar just er grupp. Ni kan till exempel boka en privat trampolin-session eller en instruktörsledd workshop. Bruden kanske har något intresse som är möjligt för oss att skräddarsy för er. Tveka inte att komma med egna förslag inför en möhippa på JUMP.

 

Oavsett vad ni väljer att göra på möhippan på JUMP i Malmö så kommer ni att ha en minnesvärd och rolig upplevelse tillsammans. Kontakta oss idag för att boka och planera er bästa aktivitet!

 

Boka hela JUMP parken för er möhippa

Visste du att det är möjligt att abonnera hela JUMPs park så att ni kan få ha den helt för er själva och inte störas av andra? Självklart hjälper vi er att boka in det för hela gruppen!

 

Genom att boka hela parken får ni tillgång till alla våra trampoliner, klätterväggar och andra aktiviteter, vilket ger er en hel dag fylld med skratt och adrenalin. Våra instruktörer finns på plats för att se till att alla har kul och är säkra.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är rimligt pris för en möhippa hos er?

Priset för möhippan på JUMP kan variera beroende på aktiviteterna som ingår, längden på evenemanget och antalet deltagare. Vi erbjuder många olika aktiviteter som går att kombinera eller så hjälper vi er att skräddarsy ett paket där priset skiljer beroende på vad du väljer. Som utgångspunkt kostar 1 timmes hoppning 99 kr per person eller så kan ni boka hela parken i 1 timme för 3790 kr.

 

Erbjuder ni mat och dryck på en möhippa i Malmö?

Mat och dryck finns tillgängligt i vår loungeavdelning. Planerar ni en Möhippa kan ni också kontakta oss innan för skräddarsydda paket så hjälper vi er att anpassa dagen efter era önskemål. Observera att vi har en strikt policy mot alkohol i parken.

 

Finns det någon gräns på deltagare för en möhippa på JUMP?

Maxantal för en Möhippa Malmö på JUMP är 50 personer. Tänk bara på att boka i tid så att där är lediga platser för hela gruppen.

 

Kan man boka en möhippa alla dagar i veckan?

Ja, JUMP parken är tillgänglig för er alla dagar i veckan.

 

Vad gör tjejer på möhippa?

På en möhippa kan tjejer göra många olika saker, beroende på personliga intressen och preferenser. Vanligtvis ingår aktiviteter som spa-behandlingar, middagar, dryckesprovning eller fartfyllda aktiviteter. Det beror helt på vad bruden tycker om så att hon får en dag hon sent glömmer.

 

Hur långt innan ska man ha möhippa?

Det beror på personliga preferenser och planeringen. Generellt sett rekommenderas det att ha möhippan minst en månad före bröllopet, men det kan också vara längre tid beroende på vad som passar för bruden och hennes vänner bäst.

Fler aktiviteter