fbpx

Företagsevent Malmö

Vi arrangerar skräddarsydda event för företag. Hyr JUMP Trampolinpark för teambuilding eller företagsevent och ha en fantastiskt rolig upplevelse tillsammans med kollegorna. En suverän företagsaktivitet som garanteras uppskattas av alla.

Arrangera ditt företagsevent i Malmö hos JUMP

JUMP i Malmö erbjuder en spännande och annorlunda plats för företagsevent av alla slag. Här kan du och ditt företag njuta av en rad olika aktiviteter som trampolinhoppning, Dodgeball, Ninja Course och mycket mer. Det är ett utmärkt sätt att stärka teamkänslan, ha roligt och utmana både kroppen och sinnet på samma gång.

 

Förutom en fantastisk upplevelse på plats kan JUMP Malmö också erbjuda skräddarsydda lösningar för just ditt företagsevent. Oavsett om det handlar om att hyra hela anläggningen för en hel dag, eller om du bara vill ha ett par timmars teambuilding-aktiviteter, kan JUMP Malmö anpassa en lösning som passar just ditt företags behov och önskemål.

 

Att hålla ett företagsevent på JUMP i Malmö är inte bara roligt, det är också en smart investering för ditt företag. Genom att ta med ditt team till JUMP, kan du genom olika utmaningar öka motivationen, produktiviteten och samarbetet på arbetsplatsen. Dessutom ger det en möjlighet att skapa minnesvärda ögonblick och positiva känslor som kommer att stanna kvar länge efter eventet har avslutats.

 

Så vad väntar du på? Kontakta JUMP i Malmö idag och boka in ett företagsevent med rolig aktivitet som ditt team kommer att minnas för alltid!

 

En studsande kick off och företagsevent Malmö

Vill ni ha en dag fylld av adrenalin med studsande aktiviteter tillsammans är JUMP helt perfekt. I Malmö bjuder vi er på ett företagsevent i vår trampolinpark på nästan 3000 kvm fylld med trampoliner i olika storlekar och svårighetsgrader. Studsa, skratta och mingla med dina kollegor och prova på utmaningar du aldrig testat tidigare.

 

Vi har flera enklare trampoliner, väggtrampoliner och långa sammansatta trampolinmattor som gör att du kan studsa genom hela parken.

 

Spännande aktiviteter för hela gruppen

Vi förstår vikten av att ha roligt tillsammans och stärka teamkänslan. Våra aktiviteter är utformade för att främja samarbete och gemenskap, samtidigt som de utmanar och inspirerar deltagarna. Med våra moderna och välutrustade faciliteter kan ni vara säkra på att ni får en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

 

Dodgeball och Ninja Course rekommenderar vi för tävling och samarbete. För skratt och stor adrenalinkick är Free area fylld med trampoliner och Skumzone fylld med skumkuddar perfekt. Eller varför inte en blandning av allt? Vi hjälper er sätta ihop ett paket med aktiviteter och skräddarsyr gärna ert företagsevent.

 

Klara, färdiga nu kör vi!

 

Vanliga Frågor och svar

Vilka roliga aktiviteter rekommenderar ni?

Vi rekommenderar Ninja Course och Dodge ball som är både roliga och utmanande och passar utmärkt för företagsevent som vill tävla i lag. I kombination med det tycker vi självklart också att ni ska vara i våra Free area där ni kan hoppa fritt på alla våra trampoliner. Vi garanterar er då många glada miner och att ni kommer ha kul med varandra.

 

Varför ska vi hålla vårt företagsevent hos er?

Företagsevenemang på JUMP kan vara ett bra val om ni vill ha en rolig och aktiv dag som främjar teambuilding och samarbete. JUMP erbjuder en mängd olika aktiviteter för alla åldrar och färdighetsnivåer. Hos oss kan vi lova att ni hittar aktiviteter att kombinera så att det passar alla grupper. Dessutom är vi väldigt flexibla och hjälper er att skräddarsy och planerar dagen så att alla gäster får en bra dag.

 

Kan vi abonnera hela parken?

Absolut! Om ni önskar kan ni abonnera hela parken för er egen användning. Detta innebär att ni har exklusiv tillgång till parken under den tid som ni bokar den. Det kan vara ett utmärkt alternativ för företagsevenemang, kickoff, konferens eller andra tillställningar där ni vill ha en unik och privat plats för ert sällskap.

 

Vilka kläder kan man ha på ett företagsevent?

På våra trampoliner är det inte tillåtet med jeans. Ni får heller inte ha några lösa föremål så som smycken, bälten eller övriga accessoarer på er. Mobiltelefon är okej att ta med in i parken men inte hoppa på trampolinerna med. Trampolinstrumpor är ett måste och finns att köpa hos oss.

 

Vad har ni för priser för företagsevent?

Eftersom vi skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål är det svårt att säga ett direkt pris. Kontakta oss på info@jump.se eller ring 010-220 22 00 för mer information.

 

Finns det fri parkering?

Hos oss parkerar alla gäster gratis. Kom bara ihåg att informera alla på ert företagsevent att hämta biljett i receptionen!

 

Hur hittar vi till era roliga aktiviteter i Malmö?

Vi finns i Jägersro på Jägersrovägen 177.

Fler aktiviteter