Morgonhopp och frukost för dig och dina små på JUMP Trampoline Park. Har du en liten på 0-5 år och vill träffa andra småbarnsföräldrar i ett roligt sammanhang? Nu kan du med små barn kommma till oss på JUMP Trampoline Park för en härlig morgonstund ute i parken. En rolig barnaktivitet både för barn och vuxna.

Under måndagar och tisdagar är trampolinparken exklusivt öppen mellan 9.00-10.00 för er föräldrar med barn upp till 5 år. Ni har hela parken för er själva där ni under en morgontimme kan mötas och låta era små leka och hoppa studsmatta inomhus i en spännande miljö med massa färger, mysig belysning, studsigt underlag och rolig musik som passar de små. Klockan 10.00 öppnar parken igen för allmänheten. Efteråt finns det möjligheter att sitta och snacka över en god kaffe uppe i caféet, stanna gärna så länge ni vill. Ett härligt sätt att möta andra föräldrar med småttingar helt enkelt! Varmt välkomna till denna roliga barnaktivitet hos oss på JUMP Trampoline Park!

Pris: 149 kr (för en förälder och ett barn under 5 år).
I priset ingår hoppstrumpor och frukost till er båda! Vill du ta med fler barn? Skoj! Då tillkommer en kostnad på 59 kr/person. Erbjudandet gäller varje måndag och tisdag kl. 9-10.