JUMP UMEÅ

BOKA TID NU!

OBS: medan vi uppdaterar våra system: Boka & betala enbart för en timma så blir priset rätt - vi korrigerar eventuella tidstillägg i parken

NYHET!

VARDAGAR: HOPPA 3 TIMMAR FÖR 149:-!

HELGER: 149:- FÖRSTA TIMMEN OCH DÄREFTER 50:-
FÖR VARJE EXTRATIMME!

Välkommen till Umeå trampolinpark JUMP –
Boka idag!

En ny nervkittlande upplevelse för hela familjen! Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, liten eller stor, här har du möjlighet att ta del av spännande utmaningar i en social, lärorik och aktiv miljö på JUMP Trampoline Park. Ta med dig barnen, vännerna, familjen, kollegorna och hoppa studsmatta inomhus.

JUMP Umeå
Illervägen 3
906 21 Umeå
Tel 010–2202200

📍Hitta till JUMP Umeå

Öppettider:

Måndag-Torsdag: 11–19
Fredag: 11–20
Lördag: 10–20
Söndag: 10–19

Priser:

Hoppa! 149 SEK /tim.
Strumpor 29 SEK

JUMP Trampolinpark i Umeå

Välkommen till Nord-Sveriges första och därmed största trampolinpark! En park för aktivitet, träning, lek, utmaningar – och för att ha roligt med familj, kompisar eller kollegor ! 2800 kvadratmeter väntar på er; full med trampoliner av olika storlekar, modeller och svårighetsgrader. Något för alla, liten som stor!

Ankomst och reception

Vi har gratis parkering till våra kunder. När man går in kommer man till receptionen där man gör färdigt det praktiska såsom att betala och köpa strumpor, samt blir visad till skåp (som ingår i priset), samt omklädningsrum för de som önskar att byta om. Dusch finns i alla omklädningsrum.

När ni har gått in i parken är det fri åtkomst till alla områden, men vi vill dock göra er uppmärksamma på att vissa trampoliner och områden kräver mer träning och erfarenhet än andra. Det finns alltid personal tillgänglig vid varje sådant område som kan ge råd och vägledning. Det är viktigt att du hoppas efter din egen erfarenhet och att du lyssnar på vad de anställda säger.

Parken i Umeå har trampoliner som är helt sammanhängande, vilket betyder att du inte kan trilla igenom dem och på det sättet skada dig. Vi har även en helt ny typ av fjädrar som ger den allra mest bekväma hoppningen. Våra performance trampoliner har egna fjädrar anpassade för en bättre studs, samt att våra megaperformance trampoliner har speciella extra långa fjädrar för en helt speciell känsla av studs. Du måste helt enkelt komma och prova för att förstå känslan!

  • Minimum ålder: Finns ingen, men vi rekommenderar att föräldrar hoppar med sina barn upp till 3 år
  • Max vikt för hopp: 120 kg

Varmt välkommen!

 

BOKA TID

INSTAGRAMMA DITT HOPP!

#JUMP.SE