JUMP Örebro

BOKA TID NU!

Välkommen till JUMP i Örebro, Sveriges största trampolinpark – en ny häftig upplevelse på 4000 kvm! På JUMP Trampoline Park spelar det ingen roll vare sig du är nybörjare eller proffs, liten eller stor, här har du möjlighet att ta del av spännande utmaningar i en social, lärorik och aktiv miljö.

Ta med dig barnen, vännerna, familjen, kollegorna och hoppa studsmatta inomhus. Kom förbi JUMP Trampoline Park i Örebro redan idag!

JUMP ÖREBRO
Firmavägen 1
702 36 Marieberg
Tel 010–2202200

Mån–Sön 10-20

Hoppa! 149 SEK /tim.
Strumpor 29 SEK

Senaste
nytt

Barnkalas!

Nu erbjuder vi möjligheten att få fira födelsedagen med barnkalas hos oss på JUMP Trampoline Park! Ett fantastiskt kul och aktivt sätt för barnen att fira sin dag med kompisarna i en spännande miljö med flera studsmattor inomhus. För barnkalas erbjuder vi olika former...

Studenthopp på JUMP!

Känner du dig opeppad inför tentaplugget? Bästa pluggpausen gör du hos oss på JUMP Trampoline Park! Ta med kompisarna på studenthopp i trampolinparken på JUMP och få studentrabatt: hoppa 3 – betala för 2! Ett perfekt tillfälle att fylla på andrenalinet inför...

jump örebro

CAFÉ

För den som inte är på hopphumör finns ett härligt café på mezzaninen med utsikt över parken. Här kan du äta och dricka både sunt och gott samtidigt som du kollar in aktiviteterna i trampolinparken nedanför.

INSTAGRAMMA DITT HOPP!

#JUMP.SE