JUMP Malmö

BOKA TID NU!

Välkommen till Malmös trampolinpark JUMP – en ny häftig upplevelse på nära 3000 kvm! Vare sig du är nybörjare eller proffs, liten eller stor, har du möjlighet att ta del av spännande utmaningar i en social, lärorik och aktiv miljö på JUMP Trampoline Park. Ta med dig barnen, vännerna, familjen, kollegorna och hoppa studsmatta inomhus. Kom förbi!

JUMP MALMÖ
Jägersrovägen 177
213 75 Malmö
Tel 010–2202200

Mån-Tor 11–19
Fre 11–20
Lör 10–20
Sön 10–19

Hoppa! 149 SEK /tim.
Strumpor 29 SEK

AKTUELLT

Barnpris 75 kr

Vi kan glädja familjer med att barn 0-6 år hoppar för endast 75 kr med vuxet hoppande sällskap, priset justeras när du betalar på plats. Strumpor tillkommer utöver hopp-pris....

Familjepaket

Vi vill kunna erbjuda ett prisvärt paket för hela familjen så att ni alla kan ha roligt tillsammans. Därför kan du gå två vuxna och MAX 3 barn (under 15 år) för bara 495 kr, priset justeras när du betalar på plats och gäller för 1 timmes hoppning. Pris för...

Barnkalas

Fira födelsedagen med barnkalas hos oss på JUMP Trampoline Park! Ett fantastiskt kul och aktivt sätt för barnen att fira sin dag med kompisarna i en spännande miljö med flera studsmattor inomhus. För barnkalas erbjuder vi olika former till olika priser. Kontakta oss...

Studenthopp på JUMP!

Känner du dig opeppad inför tentaplugget? Bästa pluggpausen gör du hos oss på JUMP Trampoline Park! Ta med kompisarna på studenthopp i trampolinparken på JUMP och få studentrabatt: hoppa 3 – betala för 2! Ett perfekt tillfälle att fylla på adrenalinet inför tentaplugg...

JUMP ZONES

jump malmö

FREE AREA

Här kan du hoppa fritt på alla de olika, sammanhängande trampolinerna. Ett perfekt ställe för att visa upp sina färdigheter eller öva och utveckla nya tekniker tillsammans. Föräldrar har bra uppsyn över barnen men kan också lätt delta själva. I Free Area hittar du en salig blandning med något för alla helt enkelt: enklare trampoliner, väggtrampoliner, långa trampolinmattor, avsatser och andra saker som trotsar gravitationen och förstärker känslan av tyngdlöshet.

jump malmö

MINI KIDS

För de allra minsta (2-5 år) kan det vara skönt med ett eget avgränsat utrymme. Här kan du som förälder vara tillsammans med dina små i en lugnare miljö och ha låter barnen aktivera sig bland trampoliner, torn och en rutschkana. Barnen har här även en alldeles egen foam pit, skumgummibassäng, att hoppa i.

jump malmö

PERFORMANCE AREA

Fyra stora proffstrampoliner väntar på dig som vill utveckla nya trick och landa mjukt. Ett stort hav av skumkuddar och trampolinbotten ser till att du alltid landar skönt. För den som bara vill hoppa ner i skumhavet utan att använda trampolinen finns avsatser att kasta sig ut ifrån.

jump malmö

WALL RUN

Utmana dig själv på våra uppvisningstrampoliner och testa att göra en ”wallrun”. Med lite tid och träning kommer du kunna ta dig uppför väggen samtidigt som du gör tricks! Vi erbjuder kurser och ger såklart alla som är sugna på att testa gratistips! Det är även kul att bara hoppa rätt upp och ner. Men var försiktig och ta det lugnt då dessa trampoliner är mycket kraftfulla och ger ett rejält lyft.

jump malmö

DODGE BALL / CAGE BALL

Ta bollspel till en ny dimension! Utmana kompisen, vänner och kollegor i matcher en-mot-en eller i lag. Vi garanterar stor underhållning, tuffa matcher och trötta medspelare. Game on!

jump malmö

NINJA COURSE

På Ninja course kan du träna styrka, balans, koordination och klättring. Ta dig från punkt A till B utan att nudda marken, eller rättare sagt – utan att falla ner i gropen av skumkuddar. Garanterat säkert! Garanterat svettigt.

CAFÉ

För den som inte är på hopphumör finns ett härligt café på mezzaninen med utsikt över parken. Här kan du äta och dricka både sunt och gott samtidigt som du kollar in aktiviteterna i trampolinparken nedanför.

INSTAGRAMMA DITT HOPP!

#JUMP.SE