UMEÅ

Välkommen till JUMP Umeå – Nordsveriges första och största trampolinpark på mer än 3000 kvm! Här finns trampoliner med olika storlek och svårighetsgrad. Hoppa, lek och ha kul, prova nervkittlande utmaningar och spännande aktiviteter. Vi har något för alla, oavsett om du är nybörjare eller proffs, liten eller stor. Välkommen in på en minnesvärd upplevelse på JUMP Trampoline Park.

 

JUMP Trampolinpark i Umeå

Vår trampolinpark i Umeå har gott om plats för aktivitet, träning, lek och utmaning. Ta med vännerna, kollegorna eller familjen och hoppa tillsammans.

 

Ankomst och reception

Vi har gratis parkering till alla våra kunder. När du går in kommer du till receptionen där du betalar, köper strumpor vid behov och blir visad till ett skåp (som ingår i priset). För dig som önskar att byta om före och efter hoppningen finns det omklädningsrum med dusch. Inne i parken är det fri åtkomst till alla områden, men vi vill dock göra dig uppmärksam på att vissa trampoliner och områden kräver mer träning och erfarenhet än andra. Det finns alltid personal tillgänglig vid varje sådant område som kan ge råd och vägledning. Det är viktigt att du hoppar efter din egen erfarenhet och att du lyssnar på vad de anställda säger.

 

Parken i Umeå har trampoliner som är helt sammanhängande, vilket betyder att du inte kan trilla igenom dem och på det sättet skada dig. Vi har även en helt ny typ av fjädrar som ger den allra mest bekväma hoppningen. Våra performance trampoliner har egna fjädrar som är anpassade för en bättre studs och våra megaperformance trampoliner har extra långa fjädrar för en helt speciell känsla av studs. Du måste helt enkelt komma och prova för att förstå känslan!

 

Det finns ingen minimumålder, men vi rekommenderar att föräldrar hoppar med sina barn upp till 3 år. Max vikt för hopp: 120 kg.
Varmt välkommen!

 

JUMP Umeå
Illervägen 3
906 21 Umeå
Tel 010–2202200
Hitta till JUMP Umeå

 

Fler aktiviteter