fbpx

Svensexa Malmö

JUMP en utmärkt plats att starta svensexan på. Vi har stor erfarenhet av att arrangera event för olika sorters grupper som garanterar skratt och spänning. Välkomna till JUMP Trampolin Park för att kicka igång svensexan med en fartfylld och grymt rolig upplevelse. Observera att det är nolltolerans mot alkohol på våra anläggningar.

Ha er svensexa i Malmö hos JUMP

JUMP Malmö är en inomhuspark med trampoliner där du och dina vänner kan hoppa runt och ha kul tillsammans. Det är en perfekt aktivitet för en svensexa, då det är en kul och unik upplevelse som ni kommer att minnas länge.

 

Hos JUMP Malmö kan du välja mellan flera paket för svensexan, som inkluderar allt från en timmes hoppning till en heldag med aktiviteter och mat. Du kan också boka en privat instruktör eller skräddarsy er svensexa för att få ut det mesta av er upplevelse.

 

Så om du letar efter en rolig och minnesvärd aktivitet för svensexan i Malmö, överväg att boka in JUMP Malmö och överraska brudgummen genom att hoppa loss med dina vänner!

 

Aktiviteter som passar alla svensexor

Dodgeball

Om du planerar en svensexa i Malmö så finns det många roliga aktiviteter att välja mellan. Dodgeball är en intensiv och spännande sport, perfekt för svensexor där ni vill få igång stämningen. Dodgeball går ut på att undvika att bli träffad av bollen samtidigt som du ska försöka träffa din motspelare. Spela 1 mot 1 eller i lag med upp till 10 personer.

 

Ninja course

Ninja course är en fysisk utmaning där du får testa dina gränser och samtidigt ha roligt och tävlar tillsammans med dina vänner. Vår ninja course i Malmö är en hinderbana speciellt utformad för svensexor och andra gruppaktiviteter. Vi har en rad utmaningar som inkluderar balansbommar, väggklättring, repövningar och mycket mer. Samarbeta i lag eller tävla varje person var för sig.

 

Skumzone

Oavsett vad ni planerar för svensexa i Malmö erbjuder vi många alternativ för en oförglömlig dag. I vår skumzone har ni möjlighet att anpassa aktiviteten lite som ni vill. Ni får tillgång till ett stort skumbad i kombination med en trampolin där ni kan hoppa, göra volter, stunts och tricks. Utmana varandra och njut av en fartfylld dag.

 

Free area

Free Area är en av våra mest populära aktiviteter, och det är lätt att förstå varför. Du och dina vänner kommer att få hoppa och utföra olika akrobatiska trick i vår stora trampolinpark. Oavsett om du är en erfaren trampolinhoppare eller nybörjare så kommer ni att ha en fantastisk tid tillsammans på er svensexa i Malmö.

 

Wallrun

Wallrun går ut på att klättra upp på en vägg och sedan springa eller hoppa från väggen till en trampolin, för att sedan fortsätta hoppa och göra akrobatiska trick på våra stora trampoliner. Detta är en spännande och utmanande aktivitet som passar perfekt för en svensexa.

 

Skräddarsydd svensexa Malmö

JUMP Malmö är den perfekta platsen att uppleva en spännande och anpassad svensexa där aktiviteterna helt går att anpassa efter era önskemål. Antal deltagare spelar ingen roll, ni är alla välkomna.

 

Antingen väljer ni någon av våra aktiviteter Dodgeball, Ninja course, Skum zone, Free area eller Wallrun. Vill ni anpassa och skräddarsy flera olika alternativ så hjälper vi er annars med det. Vi kan dessutom sätta ihop och planera ett paket med instruktör, mat och dryck för en komplett upplevelse.

 

Så vad väntar du på? Boka en skräddarsydd svensexa på JUMP Malmö idag och skapa minnen för livet! Vi är övertygade om att det kommer att vara en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma.

 

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en svensexa hos er?

Priset för en svensexa på JUMP i Malmö varierar beroende på vilken aktivitet och paket ni väljer. Kontakta oss gärna för att få en offert.

 

Ingår mat och dryck?

Mat och dryck ingår inte som standard i våra svensexapaket, men vi kan skräddarsy ett paket som inkluderar mat och dryck efter era önskemål.

 

Går det att boka en svensexa alla dagar i veckan?

Ja, det går att boka en svensexa hos oss alla dagar i veckan.

 

Kan man boka hela anläggningen för svensexan i Malmö?

Ja, det går att boka hela anläggningen för er svensexa i Malmö. Kontakta oss gärna för mer information och för att få en offert.

Fler aktiviteter