om JUMP tramplinpark

Vi öppnade vår första trampolinpark i Malmö på Jägersro 2016. Detta var Sveriges första trampolinpark

Idén för JUMP grundades av ett gäng föräldrar, som såg ett behov för att utöka rörliga aktiviteter för både barn och vuxna och att ha en park där familjer, kompisar och kollegor kan samlas för att helt enkelt ha roligt tillsammans.

Sveriges första trampolinpark

Idén blev till verklighet, och den första JUMP parken öppnades i mitten av 2016 i Malmö som Sveriges första trampolinpark, och blev genast en stor hit med fullbokade timmar från småbarnsfamiljer, ungdomar, skolklasser och företag. Ägarna tog beslutet att lansera en ny park i Örebro, som öppnades i början av 2017, och i Umeå under 2018 – allt för att sprida glädje i vårt avlånga land! Och vem vet – snart kanske vi kommer till en ny stad i närheten av dig!?

Alla är välkomna hos JUMP

JUMP välkomnar alla till sina parker – små som stora. Hos oss är det enkelt att ta med sig sina egna vänner, men även att hitta många nya hopp-kompisar på parken, så var inte rädd för att komma ensam. Alla parker har olika områden med varierande svårighetsgrader, så att det finns något för alla som vill hoppa, oavsett vad man kan eller vill lära sig. Det finns även café där man kan ha överblick över hela parken, där föräldrar eller andra som inte vill delta kan samlas och ta en fika, samtidigt som man alltid har uppsyn över barnen. Säkerheten är något som är oerhört viktig för oss här på JUMP, och det är därför som våra mattor alltid sitter ihop, för att det inte ska finnas risk för att hoppa emellan och skada sig. All vår personal har även fått grundlig säkerhetsutbildning

Målet för oss här på JUMP är att alla som besöker oss ska avsluta sitt besök med att känna sig glada, upprymda, (och ibland även svettiga och trötta!) – och att de redan längtar tills återbesöket.

Vi ser fram emot att få träffa just dig snart!

Följ oss i sociala medier!

  • 📸 #jumporebro
  • 📸 #jumpmalmo
  • 📸 #jumpumea

Följ oss på instagram på @jumptrampolinepark