fbpx

Samla familjen och hoppa er trötta, lyckliga och glada. Ett besök på en trampolinpark garanterar skratt och bus och gör gott för både små och stora kroppar.


Gör det mesta av familjens tid tillsammans och smit iväg på ett äventyr med studs. Få upp ögonen för JUMP trampolinparker och hitta ert nästa utflyktsmål.

 

Studsmöjligheter för stora och små

En stor fördel med trampolinparkerna är att både barn och vuxna kan ha kul tillsammans eftersom hoppningen kan anpassas till alla åldrar. De allra flesta parkerna har olika områden för små studsare och mer erfarna hoppare, så alla kan hoppa på sitt sätt. Det finns också flera typer av trampoliner och olika aktiviteter, så ingen kommer att ha långtråkigt.

 

Smart aktivitet för både kropp och hjärna

Att hoppa på studsmatta är riktigt bra träning där du snabbt kommer åt alla godbitar som styrka, smidighet och bättre kondition. Studsandet ger oss också starkare skelett och förebygger benskörhet.

 

Forskning visar även att barn som rör sig regelbundet får bättre studieresultat eftersom fysisk aktivitet är bra för koncentrationen, inlärningen, kreativiteten, läsförståelsen och räkneförmågan.

 

En annan positiv effekt är att signalsubstanser som serotonin och dopamin frigörs när vi rör oss. Detta gör oss både lugnare, gladare och mindre stressade.

 

Smidigt och prisvärt för familjer

Trampolinparkerna är också rena familjedrömmen när det kommer till smidighet och enkelhet. Parkerna är byggda med säkerhet i fokus och gör det enkelt för föräldrar att ha uppsikt över sina barn.

 

Den enda utrustning som krävs är de berömda ”hoppsockarna” som liknar ”sockiplast” och som säljs på alla parker. Självklart går det bra att spara sockarna till nästa besök. Utöver sockarna behövs bara bekväma, mjuka och hoppvänliga kläder. Jeans rekommenderas inte och är inte alltid tillåtet eftersom det sliter på trampolinerna.

 

Planeringen inför besöket är minimal eftersom mat och fika finns att köpa, dessutom ställer inte vädret till några bekymmer eftersom hoppningen sker inomhus.

 

I princip alla trampolinparker har särskilda priser för barn och erbjuder familjepaket, så ni behöver inte spendera en förmögenhet, utan kan fokusera på att ha roligt ihop.

 

Tid att pausa

Tid med familjen betyder också tid med din partner. När resten av familjen nöjt studsar omkring kan ni passa på att förlänga fikapausen och få lite extra tid ihop. Det är också ett perfekt tillfälle för att läsa den där tidningen du aldrig hinner med, eller surfa på anläggningens Wifi en stund.

 

Härligt trötta med en bra magkänsla

Det absolut bästa med er utflykt kommer att vara den där härliga känslan av en trött och lycklig kropp. Trampolinparkerna bjuder garanterat på skratt och kittel i magen för både små och stora familjemedlemmar. Dessutom är man ordentligt stolt över sig själv när man har klarat ett nytt trick eller hoppat högre än man egentligen vågar. Kör hårt!